placeholder
8
7
6
5
5
4
3
2
1

Over pardoes

Wij zijn Bloaskapel Pardoes uit Zwolle. Een groep enthousiaste muzikanten die houden van gezelligheid en een feestje! De muzikanten zijn een gevarieerde groep in leeftijd, sekse en muzikaliteit! Waar sommigen al ruimschoots de pensioengerechtigde leeftijd gepasseerd zijn, hebben de jongsten nog de langste tijd in hun werkzame leven voor de boeg…

Bloaskapel Pardoes is opgericht op de bevrijdende datum 5 mei 1998 en bestaat dus al meer dan 20 jaar. 
In de huidige groep muzikanten zijn nog steeds een aantal actief die al deze jaren meegemaakt hebben en sinds de oprichting actief zijn! Hoe bijzonder!

Het repertoire van Bloaskapel Pardoes is gevarieerd met popnummers van Michael Bublé en Robbie Williams tot echte carnavalskrakers en van Nederpop tot Duitse Schlagers. Voor elke gelegenheid is er wel een geschikt nummer beschikbaar. Twee keer per jaar wordt dan ook het complete repertoire gewisseld. In November komen de carnavalskrakers in het repertoire en bereiden we ons voor op de carnavalstijd, welke ook in Zwolle groots gevierd wordt! Na het carnaval wordt het repertoire weer aangepast en bereiden we ons voor op het festival seizoen.

Zoals u dus al kunt lezen is deze groep van alle markten thuis en zijn wij gedurende het jaar volop actief! 
Mocht uw interesse gewekt zijn neem dan contact met ons op om te zien wat we voor u kunnen betekenen.  
Wij hopen u tijdens een van onze optredens te mogen vermaken! Dan maken we er samen een feestje van!

 

Over bloaskapel Pardoes

Deze site is ontwikkeld door Time2impress