placeholder
8
7
6
5
5
4
3
2
1
Festival
Sneeker Dweildag 2018

Sneeker Dweildag 2018


Normaliter zijn we de dag van een optreden altijd zeer actief op onze eigen app.
Het bleek dat we wel erg veel zin hadden om naar Sneek te gaan aangezien we nu al op vrijdag begonnen.
Vrijdag gaf ons de start van het oud Hollandse spel: 'Ik ga op reis en neem mee.....'
Een aantal onmisbare items werden hier al genoemd voor in Sneek, men kan denken aan
een bril, mondstuk, roze zonnebril, en muziek. Later bleek dat dit voor onze senior executive allround sous speler was.
Enfin, op zaterdag hadden we toch alle spullen verzameld en zo ook de mensen van de kapel.
Op naar Sneek. Je zou kunnen denken dat je niet heel verkeerd zou kunnen rijden naar dit prachtige plaatsje. Wat bleek, wij namen de verkeerde afslag, wat later dan stiekem toch niet de verkeerde afslag was. Het hele spul werd verzameld op de markt. Met het hele spul bedoel ik alle 30 kapellen.

Er werd gestart met de triomf mars uit Aida. Doordat 30 kapellen nog al veel geluid produceren en het niet helemaal gelijk op ging houden we het erop dat er geen triomf was.
Tijdens ons eerste blokje spelen kwam al snel naar voren dat de kapel er erg veel zin in had vandaag. Er werd een heuse act van gemaakt. De act viel zo goed in de smaak dat we die nog maar es 2x over hebben gedaan op andere podia. Hierbij is het natuurlijk aardig om te melden dat wij speelden in de olde leut  klasse. Kapellen die al sinds het begin van de Sneker dweildagen mee doen.
We hadden genoeg tijd tussen de blokjes door om rustig te eten en ons met drankjes te vermaken.
Zoals u kunt zien op de foto's levert dat bijzondere beelden op. Dit is waarschijnlijk in combinatie met wat de mensen drinken....

Na een geweldige rit in een fantastisch bus treintje (waar ik het persoonlijk liever niet meer over wil hebben, iets met: ik was daarna een portie beroerd) mochten we ook nog even naar een boot. Er schenen ook een poort te zijn. Goed voor een foto van het hele zwikkie bij elkaar. Mocht u daar een iet wat bleek poppetje op zien.....(mevrouw dingetje).
Bij terugkomst op de markt stond ons nog een bijzondere verassing te wachten. Wat bleek: WIJ HEBBEN DE OLDE LEUT KLASSE GEWONNEN!!!!!!!!

Waarschijnlijk heeft de jury in Sneek contact gehad met de jury in Ommen. Hoe dan ook, weer iets wat we totaal niet verwacht hadden. Het bracht ons in iedergeval dozen met flesjes Berenburg.
De smaak kan ik u niet omschijrven aangezien ik mijn flesje aan een ander gedoneerd heb.
Omdat we tijdens deze dagen altijd 2 begeleiders bij ons hebben, hadden wij een kleinigheidje voor de heren uit Sneek. Theo en Dick zijn al jaren als 2 tal aan ons gekoppeld. Op de foto's kunt u zien wat wij hen gaven.
Het was weer een prachtige dag, veel gezellige mensen en vooral veel muziek.
Kijk ook eens in onze agenda om te bekijken waar u ons kunt horen en zien spelen.
Tot snel!
 

Foto's

Reageer via facebook

Deze site is ontwikkeld door Time2impress