placeholder
8
7
6
5
5
4
3
2
1
Optreden
Record!!!!

Record!!!!


Waar zo'n zaterdag avond in december bij C.V. de Deurzakkers al niet toe kan leiden. Een avond met ontelbare RECORDS. Overigens wil ik de veurzitter bedanken voor het aandragen van de titel voor vandaag!
RECORD 1: hoera.... we zijn nagenoeg compleet. Dit was de afgelopen optredens nog al eens niet het geval. Vandaag veel muzikanten. Dat zou toch voor een top sound moeten zorgen. 
In de boven zaal van de Siggels was dit veelal het geval. Wij mochten de uitgenodigde carnavalsverenigingen muzikaal ondersteunen met alaafjes. Hier kom ik later nog op terug. 
Soms moeten we een extra lang nummer spelen zodat iedereen kan feliciteren soms extra kort. Dat korte is dan nodig om ervoor te zorgen dat de volgende verenging ook snel naar binnen kan. 

Hier komt RECORD 2 om de hoek kijken. 
We hadden een record aantal misstartjes. Een nummer halverwege starten ging tot 3x toe niet vlekkeloos. Was het de warmte,  de gezelligheid of het sapje.... Dit blijft in het midden. RECORD wel gehaald!
Heel af en toe een kleine pauze tussendoor. Even snel wat drinken. Luisteren naar hoogheden die elkaar van alles vertellen. Ja......RECORD 3. Dit jaar goed voor 130x alaaf spelen! Bleven we vorig jaar nog steken op 99, tot groot ongenoegen van de schrijfster van dit epistel, dit jaar dus ruim erover heen.

Dit had wellicht te maken met de sfeer tussen de carnavalsverenigingen. Echt heel gezellig! Overigens ook nog iets gehoord wat je niet verwacht. Ik kort het maar af met #wtf. (Bart.. hij staat er in). Op zo'n avond vliegen dan al snel de alaafjes je om de oren. Er was volgens mij ook een RECORD aantal verenigingen op bezoek. Kortom... veel alaaf en soms een heel nummer spelen. In de beneden zaal was het feest met verschillende artiesten. Het klonk daar ook erg gezellig!
Nadat de hoogheid van de Deurzakkers alle verenigingen had ontvangen kon ook hij zich mengen in dat feest. Dat betekende voor ons ook nog een klein stukkie bloazen in de beneden zaal. 
Het was een gezellige en warme avond. 
Ik zeg: volgend jaar weer!
 
Mevrouw Dingetje

Reageer via facebook

Deze site is ontwikkeld door Time2impress