placeholder
8
7
6
5
5
4
3
2
1
Festival
 KAPELLENFESTIVAL 2018

KAPELLENFESTIVAL 2018

Dit jaar mocht de kapel in al zijn glorie aantreden in wijkcentrum Sio voor het jaarlijkse kapellenfestival. Ook dit jaar weer georganiseerd door CV De Tonnezotters.
Het is wederom weer noemenswaardig om te vermelden dat we allen, ook de fietsers onder ons, op tijd waren! Wellicht had het te maken met de wachtkratten(bestaat dit?) (Ik besluit nu dat dit kan) die buiten onze omkleedruimte stonden. Die wachtkratten (bij aanvang nog gevuld met bier) moesten we delen met de mannen van 103DB en de Knollentrekkers.
Tijdens het schrijven van dit stuk vraag ik me af wat de Tower Snorr'n dan hebben gehad.....

Enfin, na wat wachten en rondjes lopen begon het festival. Elke kapel kreeg de gelegenheid om in 2 blokjes hun muzikaliteit te showen.
Daar waar de Knollentrekkers en de Tower Snorr'n kozen om op het podium te gaan staan gingen de mannen van 103DB en wij er juist omheen staan. Wij, kompleet met lichtshow. Mede mogelijk gemaakt door de action! Ja....er werd zelfs een polonaise ingezet. De ene keer door onze trompet sectie de andere keer door de ontelbaar vele bezoekers. (Tel als: 1,2.....veel)

Muzikaal was het een goede avond. Elke kapel kreeg ruim te tijd en de mogelijkheid om nummers ten gehore te brengen. De andere kapellen moedigen elkaar aan. Muziek verbroedert! Het was voor ons allemaal dan ook geen verrassing dat de Tower Snorr'n dit jaar met de fantastische bokaal aan de haal gaan. Wij wensen hen veel succes met de bokaal. (Het is er zo een waarvan je denkt....hoe krijg ik hem mee, waar laat ik hem)
De euforie bij hun band was groot en oprecht! Wat genieten. Na afsluiting gingen velen nog door naar het senioren carnaval. Het was weer een gezellige middag/avond. 

Foto's

Reageer via facebook

Deze site is ontwikkeld door Time2impress