placeholder
8
7
6
5
5
4
3
2
1
Optreden
Floralia Voorthuizen

Floralia Voorthuizen


Waren we eerder dit seizoen al een keer in Voorthuizen, mochten we vandaag weer!
Wij werden deze keer gevraagd om de start van het bloemen corso op te leuken. Men begint met het klaar zetten van de wagens voor de middag, en er is een marktje. Zelfs een tent staat klaar om droog te kunnen zitten.
Wij mochten in/onder de tent spelen om de mensen daar naar toe trekken. Waarom ze ons hiervoor hadden gevraagd blijft bij menig persoon de vraag. We vertrokken al vroeg uit Zwolle om voor 10.00 uur in Voorthuizen te zijn.
De groep waarmee we deze keer op pad waren was niet groot, maar goed muzikaal. We hebben toch 4 mooie blokjes met muziek kunnen laten horen. 
Ondertussen konden we genieten van de wagens die werden klaargezet. 
Wat een perfecte  combinatie voor de mensen aldaar. Muzikale entertainment en bloemenpracht in 1!
Zoals u op de foto's ook kunt zien werd de schrijfster van dit epistel, aka mevrouw dingetje, ook nog uitgemaakt voor snotneus. Dat was letterlijk ook wel het probleem. De plaatselijke appje  had gelukkig een voordeel verpakking met zakdoekjes in de verkoop zodat ik toch alles kon blijven vastleggen van de dag tussen het snotteren door.
Enfin, het was voor de kapel een mooie ochtend. Direct nadat we klaar waren zijn we weer in de auto's gestapt om naar Zwolle te gaan. 

6 oktober spelen we in Sneek.
Zien we u dan?
 

Foto's

Reageer via facebook

Deze site is ontwikkeld door Time2impress