placeholder
8
7
6
5
5
4
3
2
1
Festival
16e editie Dweildag Zuthpen 2018

16e editie Dweildag Zuthpen 2018

Ook vandaag mochten we weer naar het altijd gezellige Zutphen.
Nog met de roes van vorige week gingen we als helden op pad. Dit geld zeker voor mevrouw dingetje, de schrijver van dit epistel. Het plezier begon al in de trein. Je zult er maar bij in zitten....een hele kapel in de trein. Gelukkig zaten we niet in de stilte coupé.
Onze conductrice vond het prachtig en zodoende mocht ik omroepen in de trein. De passagiers zullen zeker getwijfeld hebben om eventueel toch uit te stappen in Zutphen.
Enfin, eenmaal aangekomen in Zutphen mochten we uitrusten van de reis en ons mentaal voorbereiden op het defilé door de stad. Gezellig met 25 kapellen sjokken door de binnenstad. 
Het was daarom wel extra fijn dat we een gastspeler hadden. Annelein,  bij deze, ik heb je genoemd. Zelf was ik erg blij met die 25 kapellen...eindelijk ook eens een andere vrouwelijke sousafonist ontmoet. 
Na het defilé was het tijd om op verschillende plekken te dweilen. Altijd vlakbij kroegjes en gelukkig ook veel publiek. In tegenstelling tot vorig jaar bleef het dit jaar droog en zeer aangenaam. Wellicht waren er daardoor nog meer mensen op de been al hoewel ik denk dat ze allemaal voor ons kwamen. We hadden tenslotte net een week eerder een 1ste prijs behaald....
Het was een erg gezellige en geslaagde dag. Het weer was goed, de drank vloeide rijkelijk en de klank was enorm. Na een fantastische afsluiting hebben we al onze spullen gepakt en zijn we naar het station gelopen. Gelukkig mochten we ook met de trein weer terug naar Zwolle.
Iedereen gaat deze week weer knetter hard oefenen thuis ( of niet ), zaterdag mogen we alweer aantreden. Komt u gezellig met ons mee of zien we u daar?
 

Foto's

Reageer via facebook

Deze site is ontwikkeld door Time2impress