placeholder
8
7
6
5
5
4
3
2
1
Optreden
Sinterklaas op bezoek in de kazerne

Sinterklaas op bezoek in de kazerne

Op 25 November mocht Pardoes zich zoals gebruikelijk de laatste jaren weer in alle vroegte zich melden bij de brandweerkazerne van Zwolle voor de jaarlijkse Sinterklaasviering van de personeelsleden van de gemeente Zwolle.
Om 9.15 uur werden we verwelkomd door de organisatie met een kopje koffie, zodat we lekker opgewarmd konden beginnen aan onze eerste taak van die dag; het verwelkomen van alle kinderen en hun ouders/grootouders. Buiten bij de ingang van de kazerne werden alle bekende sinterklaasliedjes enthousiast ontvangen door de genodigden. 
Zoals ook al gebruikelijk was het weer erg koud dit jaar, dus om 10 uur werd de aangenaam warme koffie weer opgezocht. Tijdens de workshops die voor de kinderen georganiseerd waren speelde Pardoes de vrolijke sinterklaasliedjes bij de demonstraties van de jeugdbrandweer. De dag werd weer afgesloten door wederom bij de in- (maar nu uitgang) van de kazerne de kindertjes (met hun cadeautjes) met een gezellig sinterklaasdeuntje in het hoofd weer naar huis te blazen.
Al met al weer een vrolijk optreden en een mooie opwarmer voor de avond die nog moest volgen...

Foto's

Reageer via facebook

Deze site is ontwikkeld door Time2impress