placeholder
8
7
6
5
5
4
3
2
1
Festival
Dweilen met de kraan open in Sneek

Dweilen met de kraan open in Sneek

Wat een prachtige dag had moeten worden, werd een dag om te dweilen met de kraan open.
Normaliter begeeft ons illustere gezelschap (lees:kapel) zich naar Sneek onder zeer goede weersomstandigheden. Helaas was het dit jaar anders.

Hoe de start in Sneek is geweest kan uw schrijver niet melden. Echter, het weer werd er niet beter op nadat ik me bijde kapel voegde, kan ik uw melden.
Na een zeer fotowaardigmoment onder de Snekerpoort, werden wij in volledig passende stijl rondgereden door Sneek. Foto's hiervan geven het bewijs.
Bij ons eerste biertje/ speelgelegenheid/ café waren zeer veel mensen aanwezig. Het stond er zo vol dat men bijna niet naar binnen kon. Ik zal verder niet schrijven dat dit te maken had met de grote hoeveelheid muzikanten die hier stonden, te spelen, te wachten of een drankje te doen.
Tijdens ons zeer muzikale succes klonk er tot meerdere keren een toeter. Waarschijnlijk omdat men ons optreden echt fantastisch vond....of het was omdat onze tijd voorbij was.....

Tijdens 1 van onze optredens kwamen er zelfs voorbijgangers met paraplu's om ons heen staan zodat niet iedereen te nat werd. Zo attent van de Snekernaren (bestaat dit?)! Na de nodige drankjes her en der in de stad stond er zelfs bij een café een prachtig Facebook bord. Daar werd een, naar mijn mening, iets mindere foto van de kapel genomen. Niet iedereen staat namelijk op deze foto, omdat een 2-tal muzikanten het etablissement aan het verkennen was (toileteren).

Na een 3-tal optredens in het regenachtige hart van Sneek was dan eindelijk ons gloriemoment aangebroken. De prijsuitreiking! Onze fiere kapelmeester ging met opgeheven hoofd naar voren en kwam ook evenzo weer terug, zonder prijs. Helaas hadden wij de leutklasse niet kunnen winnen.
Het jury rapport sprak lovend over de kwaliteiten die de kapel bezit. Opvallend is dat het woord aantrekkelijk viel, nadat uw schrijver zich bij de kapel had gevoegd.......

Al met al een zeer gezellige dag in Sneek die toch niet helemaal in het water was gevallen.

Foto's

Reageer via facebook

Deze site is ontwikkeld door Time2impress