placeholder
8
7
6
5
5
4
3
2
1
Optreden
Ommerbissingh 2016

Ommerbissingh 2016

Zaterdag 3 september vertrok Bloaskapel Pardoes om 12.00 uur naar Ommen voor de Omerbissingh het jaarlijkse Dweilorkestenfestival. Ondanks dat nog niet iedereen terug was van vakantie hadden wij toch een goede bezetting. Het was prima weer om buiten te zijn waardoor het publiek in ruime mate aanwezig was en er al snel een gezellige sfeertje ontstond.
Een tegenvaller voor de organiserende kapel “het Flater Pretorkest” was dat er van de negen opgegeven kapellen er drie kapellen niet aanwezig konden zijn. Maar ieder nadeel heeft ook hier zijn voordeel, het speelschema kon gedeeltelijk los gelaten worden waardoor er genoeg speelminuten zijn gemaakt. Uiteindelijk hebben de aanwezige kapellen 4 blokjes van ruim 30 minuten op verschillende locaties gespeeld.
Tijdens één van de pauzes kreeg Wiecher trek en zoals wij Wiecher kennen eet hij nooit alleen. Wiecher ging een patatje halen en wat voor patatje. Voor de hele kapel, dat wil zeggen een grote bak met friet en enkele bakjes met cholesterol verhogende saus welke de kapel  niet op kon krijgen. Wiecher bedankt het was heerlijk. Om 18.00 uur werd de uitslag door de publieksjury bekend gemaakt waarna de drie prijswinnaars de finale speelden. De uitslag was 1e De wallenkraaiers uit Naarden, 2e De Kamgoarn Klösse uit Rijssen en als 3e Jeugdorkest Jong Naarden. En zo kwam er weer een eind aan een gezellige middag in Ommen.

Reageer via facebook

Deze site is ontwikkeld door Time2impress