placeholder
8
7
6
5
5
4
3
2
1
Festival
Sneeker Dweildag 2014

Sneeker Dweildag 2014

Zaterdagmorgen vertrokken we richting Friesland om mee te doen aan de derde Sneeker Dweildag. Na een vlotte rit konden we de auto’s en de goedgekeurde aanhanger weer keurig parkeren op de daarvoor bestemde parkeerplaats. Hier werden alle kapellen (ca 40 !) “gekoppeld” aan hun begeleiders. Wij werden ontvangen door de begeleiders, die we vorige seizoenen ook hadden. Het was blijkbaar zo goed bevallen, dat deze krasse heren perse weer aan ons gekoppeld wilden worden. Nou, dat gevoel is wederzijds. Na een kopje koffie met gevulde koek werden op het plein voor het stadhuis de kapellen welkom geheten en kon iedereen zijn route met vaste optredens beginnen. Een aantal keren werd voor een deskundige jury opgetreden. Nieuw dit jaar was,  dat er ook een lopende presentatie moest worden gegeven. Dat is voor ons wel erg ongewoon, maar eigenlijk verliep dit wel aardig. Ook nieuw is dat we de wat statische opstelling proberen los te laten. Tijdens het optreden in Zutphen werd er al een begin mee gemaakt en gingen een aantal leden naar het publiek toe. Het is nog wel even wennen, maar het begin is er.
De dag verliep  door de goede organisatie weer uiterst vlot en kunnen we samengevat concluderen dat de Sneeker Dweildag 2014 vol was.
Vol goede kapellen ; vol met goede sfeer ; vol goede organisatie ; vol prima publiek ; vol met fantastische optredens en vol(op) zon !
Kortom : vol-op reden om weer terug te komen.

Foto's

Reageer via facebook

Deze site is ontwikkeld door Time2impress